Dan fick bättre mobiltäckning och slapp "klicken" i luren

– Det är tryggt att samarbeta med en lokal telefonipartner

Emballagegrossisten AB i Halmstad hade dålig telefonitäckning och samtalen med kunder bröts ofta. Nu är täckningen fullgod och inga samtal bryts.
RingUp Halmstad/Telecom Plus AB hjälpte Emballagegrossisten att hitta rätt operatör och rätt växel lösning.

Emballagegrossistens ägare Dan Norén är mycket nöjd med att slippa ringa upp kunder efter att telefonsamtalet plötsligt brutits.
– Nu fungerar det perfekt, säger han och hyllar RingUp Halmstad/Telecom Plus AB.
– De är, precis som vi, ett lokalt företag som arbetar mot den lokala marknaden runt Halmstad. Det känns tryggt att ha en partner på så nära håll och dessutom hör de av sig kontinuerligt för att kontrollera så att telefonin fungerar som den ska. Skulle det bli problem vet jag att jag får snabb hjälp.
Dan Norén har entreprenörskapet i sig och han har hunnit med en del sitt liv.
– Jag började en gång min yrkesbana med att sälja ost från en vagn utanför GeKås i Ullared. Sedan tog jag anställning som säljare hos bryggeriet Krönleins och några år senare hamnade jag i pappersbranschen, berättar han.
Emballagegrossisten startades 1988 av Inga Larsson, som mycket framgångsrikt arbetade upp en stor kundkrets inom well- och emballageförpackningar, mot industrin runt Halmstad.

Entreprenör på nytt
Efter åren som anställd säljare kände sig Dan Norén mogen att bli entreprenör igen och 2006 köpte han Emballagegrossisten av Inga Larsson.
– Företaget var då störst på lagerlagda wellpapplådor i Halmstad och hade cirka 200 fasta kunder. De kunder som jag arbetat med i pappersbranschen undrade om jag inte kunde utöka sortimentet med produkter som de behövde. I dag säljer vi industriemballage, hygien- och torkpapper, städmaterial, servering/catering, butiksemballage och kontorsmaterial. Vi har i dag cirka 550 kunder och omsätter cirka 6.4 miljoner kronor, berättar Dan.
I den 300 kvm stora butiken finns cirka 1200 artiklar från ett 30-tal leverantörer. Utöver Dan arbetar även Lotta Svensson och Georgia ”Gogo” Papantoni i företaget. Dagligen sker ett 15-tal leveranser till kunder i och runt Halmstad.
Eftersom mycket av beställningarna tas via telefon var det oerhört irriterande när Dan för några år sedan bytte operatör och senare märkte att samtalskvaliteten hade försämrats.
– Vi hade dålig täckning och samtalen bröts väldigt ofta, vilket var oerhört irriterande.

Ett bättre alternativ
I höstas tog Danijel Jovanovic på RingUp Halmstad/Telecom Plus AB kontakt med Emballage grossisten för att höra vilka krav och önskemål företaget hade på sin telefoni.
– Det ledde till ett möte och Dan berättade att de hade dålig täckning och att samtal bröts. Vi tittade på problemet och hittade en annan operatör med bättre täckning och en enkel växellösning med fastnummer kopplat till mobilväxeln, berättar Danijel.
På köpet försåg han också Emballagegrossisten med nya telefoner, headset med mera som var anpassade för att både sitta på kontoret och springa på lagret.
Dan Norén blev mycket nöjd.
– Framförallt var det tacksamt att Danijel fanns på plats när vi installerade växellösningen och såg till så att allt fungerade som det skulle med en gång. Det är också mycket lättare att få service och hjälp från ett företag som finns på orten och som är obunden till operatören. Framförallt lyssnar de till våra behov och jag rekommenderar dem när jag pratar telefoni med andra företag, summerar Dan.

« Gå tillbaka

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår